Kasvohoito kaunistaa – kauneushoitola Parolassa

”Ryppyjen pitäisi osoittaa vain se, missä hymyt ovat olleet.”

Onko haaveissasi kirkas ja kuulas iho? Laadukas, kauneudenhoitoalan ammattilaisen tekemä kasvohoito on yksi parhaimpia keinoja saavuttaa unelmaiho. Olipa kasvojesi iho sitten kuiva, herkkä, ikääntynyt tai rasvainen, Parolassa sijaitsevassa Kauneushoitola Evelynissä valitsen juuri sinun ihollesi sopivimman kasvohoidon. Myös vaativampien iho-ongelmien, kuten ruusufinnin tai atooppisen ihon, kanssa kamppailevat asiakkaat voivat tulla hoitolaani hoidattamaan ihoaan.

Kasvohoidot käsin tai laitteella

Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, on hyvä käydä hoitamassa ihoa, jotta epäpuhtaudet, ikääntymisen merkit ja muut iho-ongelmat pysyvät poissa. Tarjoan useita erilaisia kasvohoitoja niin manuaalisesti tehtynä kuin laitehoitoinakin.

Klikkaamalla alla olevia linkkejä pääset lukemaan lisää näistä hoidoista. Hinnastosta löydät hoitojen hinnat ja sisällöt.

Exuviance erikoiskasvohoidot

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita. Ihon hoitaminen on yhtä luonnollista kuin hiuksien tai kehon hoitaminen.  Monilla ihmisillä on iho-ongelmia, joita on vaikea saada hallintaan mm.ruusufinni, couperosa, akne, hormonaaliset iho-ongelmat. Koulutettu ihonhoidon asiantuntija valitsee ihollesi parhaiten sopivan hoidon, ja näin iho pysyy kauniina ja terveenä. Lue lisää Exuviancen kotisivuilta!

Takaisin ylös.

HydraFacial™ -kasvohoitoteknologia mullistaa ihonhoitomaailmaa

HydraFacial on kehittyneempi aste ihon kuorinnoista ja kasvohoidoista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta. Seerumipohjainen, tehokas mutta silti hellävarainen HydraFacial ei ainoastaan kuori ihoa poistaen kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet, vaan lisäksi hoitaa alla olevaa tervettä ihoa. HydraFacial syväpuhdistaa, poistaa kivuttomasti mustapäät ja kosteuttaa ihoa; hoidon aikana iholle syötetään tärkeitä antioksidantteja, peptidejä ja hyaluronihappoa sisältäviä seerumeita. HydraFacial sopii kaikenlaisille ihotyypeille, myös herkälle tai kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema- ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

 • epäpuhdas tai tukkeutunut iho
 • kuiva iho
 • samea tai harmaa iho
 • rasvainen iho
 • akne
 • suurentuneet ihohuokoset

Lue lisää menetelmästä osoitteesta www.hydrafacial.fi tai ota yhteyttä hoitolaan, niin kerron mielelläni lisää!

Takaisin ylös.

Ditelle

Kotimainen Ditelle 900 -laite on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite, joka sisältää erilaisia ultraääni-ja sähköhoitomuotoja kasvojen ja vartalon hoitoon.

ULTRAÄÄNI

Ultraäänihoidoissa ultraäänienergia mikrohieronnan tavoin tunkeutuu kudokseen ja sen ansiosta solukalvojen läpäisevyys lisääntyy huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen niiden läpi helpottuu ja nopeutuu (esim. rasva-aineenvaihdunta). Antotehosta riippuen saadaan kudoslämpötila nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageenisäikeiden joustavuus kudoksessa lisääntyy.

• Erittäin miellyttävät ultraäänihoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja vaikutus

   näkyy välittömästi

• Ultraäänienergialla on kudoksissa monenlaisia ihon ja koko kehon terveyttä

   edistäviä vaikutuksia

Ultraäänihoidolla saadaan hyviä tuloksia esimerkiksi kasvojen kohottamisessa, silmänympäryshoidoissa, akuuttien leikkausarpien, aknen ja couperosan hoidossa, jne. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat kudosten kiinteytys ja rasvanpoltto. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipua.

STIMULOINTIVIRTA ”veitsetön kasvojen kohotus”

Veitsetön kasvojen kohotus ultraäänellä + stimulaatiovirralla! Ultraääni uudistaa ja kiihdyttää kasvojen aineenvaihduntaa, turvotus laskee ja kasvojen lihaksisto jäntevöityy sekä uudistuu nopeammin. Stimulaatiovirralla saadaan aikaan lihassupistuksia, joilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Kokonaisvaikutuksena kasvolihakset rentoutuvat ja jäntevyys kasvaa tehden kasvoista pirteät ja elinvoimaiset.

Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat lihasten kiinteytys, rasvanpoltto ja lihasten harjoittaminen.

Takaisin ylös.

LED/PDT-valohoito

LED-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. LED/PDT-laitteella voidaan hoitaa aknea, juonteita ja ryppyjä, ihon punoitusta (couperosa ja ruusufinni), valovaurioita, selluliittia ja nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen (esim. kemiallisten kuorintojen jälkeen).

LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Käsittelyssä lisätään kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja ihon aineenvaihduntaa, joten LED-hoidot sopivat myös erinomaisesti kiinteyttävien radiofrekvenssihoitojen jälkeen. LED-hoidot ovat sarjahoitoja, joita annetaan 1-2 kertaa viikossa noin 4-8 kertaa.

Takaisin ylös.

Radiofrekvenssi

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen. Radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla.

HOITOALUEET:

 • Silmänympärysiho, kiinteytys/silmäpussit/tummat silmänaluset
 • Huulirypyt
 • ”Hamsteripussit”
 • Suunympärysjuonteet
 • Nasolabiaalipoimut
 • Roikkuva kaulan iho
 • Kaulan alueen rypyt ja kiinteytys

Parhaimman tuloksen saa n. 6 kerran sarjahoidolla, 1-2 krt viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 2-3 kuukauden välein.

Takaisin ylös.

Carboksi-terapia kasvohoito

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa. Tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat aknea, tulehduksia, sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Takaisin ylös.

Haluaisitko kysyä lisää kauneushoitolani palveluista?

Kerron mielelläni lisää hoidoista tai muista sinua askarruttavista kysymyksistä. Täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi ja viestisi, niin palaan asiaan mahdollisimman pian. Mikäli haluat varata ajan, voit tehdä sen kätevästi nettiajanvarauksessa!

Suosittele meitä